Tijdens Je Vakantie Afvallen bij The BootClub

vakantie-afvallen

Gedurende de vakantie afvallen kan een gezonde invulling zijn van je vrije tijd. Je kan in korte tijd snel en gezond afvallen en werken aan toekomstplannen.

Ons programma Afvallen met Bootcamp is uitstekend in te vullen als een afvalvakantie.  Er zijn geregeld cliënten die juist aan hun vakantie een gezonde invulling willen geven.

Misschien is dat waar je naar op zoek was: de afvalvakantie. Bij ons ben je dan aan het juiste adres. Tref hier beknopt de kenmerken en voordelen om bij ons een afvalvakantie te beleven.

De vakantie is een ideaal moment om los te koppelen van de dagelijkse gang van zaken. Te lang en te vaak dezelfde omgeving kan een bepaalde sleur met zich meebrengen. Het is juist fijn om, zeg elke drie maanden, jezelf los te koppelen van het standaardritme. Dat kan een trip zijn naar een leuke stad, een lang weekend bij je moeder of een tof sportuitje. Het is het idee van ‘er even uit’ en we hebben daar allemaal behoefte aan.

Afslanken tijdens je vakantie heeft diverse voordelen. Het is heel motiverend om in groepsverband met zijn allen dezelfde doelen voor ogen te hebben en aan de gezondheid te werken. Je hebt daarbij geen druk van jouw ‘standaardomgeving’. Jouw afvalvakantie inspireert je omdat iedereen zijn of haar ideeën in een open omgeving met je deelt. Omdat je tijdens je vakantie gaat afvallen kun je ook een vriend, vriendin of familielid die hetzelfde doel heeft, meenemen zonder dat iemand zich voor langere periode ergens aan vastlegt, zoals bij een sportschoolabonnement. Het is een actieve vakantie en je gaat aan de slag maar er is ook voldoende momenten van rust en ontspanning. Denk aan een lekkere massage in de avonduren. Het belangrijkste: als je echt wilt veranderen heeft het een ‘life style changing’ effect.

Lekker weg uit de dagelijkse sleur, breken met oude ongezonde patronen en in teamverband tijdens 5 of 8 dagen afvallen tijdens je vakantie. Bij ons programma is dit precies de bedoeling.

Zoek jij een afvalvakantie, wil je weer fit worden of werken aan je sixpack? We horen het graag van je!