Teamuitje Obstacle Run The BootClub 2017

Het Últra Fitte, Snel en Duikend Bootcampteam
VS
Hét Super plonsend, Alles-Samen-En-Niet-Te-Snel Team

Net als de deelnemers van de Bootcamps zijn ook niet alle teamleden van hetzelfde niveau! Dit houdt ons niet tegen om fanatiek mee te doen aan de obstacle run die georganiseerd was als teamuitje. Gezamenlijk was besloten om in 2 teams het 6 km parcours te doen.

Team 1: Het Últra Fitte, Snel en Duikend Bootcampteam

Toen ik de uitnodiging voor de obstacle run had geaccepteerd had ik nog geen filmpjes bekeken. Ik wist wel dat het zwaar zou worden, maar aangezien ik best wel veel sport dacht ik dat ik het makkelijk aan zou kunnen. Toen ik bij Sjoerd in de auto zat hadden we dan ook al een beetje besloten dat ik vast wel bij de mannen in het team kon. Na de ontmoeting met andere collega’s gingen we dan beginnen. We zouden allemaal het 6 KM parcours afleggen en we besloten om 2 teams te vormen. Ik zat samen met Baukje, Gerard en Sjoerd in het team. Na een vrij rustige start moesten we onder andere door sloten heen rennen, modderbaden in en uit klimmen, zware banden omver gooien en zwemmen door een meer. Ik heb Baukje tussen het rennen door wat beter leren kennen (Hoe, weet ik ook niet ;)). We hebben elkaar allemaal goed geholpen met de hindernissen en tussendoor ook veel lol gehad.

Doordat wij ietwat te enthousiast waren hebben we een bordje gemist waardoor we een stukje van het 9 KM parcours erbij hebben gepakt om er later achter te komen dat we nog een behoorlijke sprong van een brug het water in moesten maken. Waar ik normaal gesproken een goede 5 minuten nodig heb om mijzelf hierop voor te bereiden, konden Sjoerd en Gerard niet wachten om dit laatste onderdeel van het parcours uit te voeren. Binnen no-time werden Baukje en ik het water ingegooid en volgden Sjoerd en Gerard zelf ook. Doordat wij wat sneller waren dan het andere team, hebben wij hen opgewacht in het zonnetje en konden wij getuigen zijn van hun mooie sprongen. Na een paar foto’s gemaakt te hebben en eenmaal gedoucht en opgefrist te zijn hebben we onder het genot van een hapje en drankje gezellig kunnen napraten.

Al met al vond ik dit een super leuk initiatief en een geslaagd team uitje.

Anoush

Team 2: Hét Super plonsend en Alles-Samen-En-Niet-Te-Snel Team

Team 2 heeft Team 1 na het eerste obstacle al voor laten gaan! 😉  Spetterend door de sloot zagen wij team 1 al in de modder verdwijnen. Met teamwork hebben wij ook alle obstacles overwonnen. Even een handje aanreiken om samen de modderhellingen op te kunnen klimmen. Of juist een extra zetje om over die muur heen te komen. Onze kracht lag misschien wel het meeste in de creatieve oplossingen. Monkeybars kun je namelijk ook met handen en voeten trotseren! De 6 km zijn vol trots overwonnen, en uiteraard zijn wij ook van het platvorm afgesprongen de FINISH tegemoet.

Al met al dus een heerlijke dag waarin teamwork centraal stond. Samen lachen, op elkaar kunnen bouwen en lekker sporten!

Wij zijn weer helemaal klaar voor het zomerseizoen! We staan weer te springen om jullie allemaal te mogen inspireren en motiveren! Jump in het diepe en START deze zomer onder begeleiding van dit TOP TEAM om Your Best Self te starten!