Team

Ontdek wie je laat zweten!

Hoogopgeleide trainers

Meer dan 40 jaar ervaring

Alle drie de pijlers vertegenwoordigd

De Bootcamps worden verzorgd door een toegewijd en ervaren team bestaande uit verscheidene professionals met expertise op het gebied van sport, voeding en/of gedragsverandering. Professionals zoals o.a. een diëtiste, specialist voeding en diverse coaches zijn betrokken bij het leefstijl programma. Onderstaand vindt u meer informatie over deze professionals.

Het vaste team

Lisanne van Kamp

Lisanne van Kamp

Leefstijlcoach & diëtist

Lisanne is een gecertificeerde leefstijlcoach en diëtiste met een Bachelor of Science in Nutrition and Health. Bij The BootClub neemt ze een centrale rol in door haar expertise in te zetten voor zowel individuele coaching als groepsworkshops. Met een praktische benadering vertaalt ze complexe voedingswetenschap naar toegankelijke voedingsadviezen en persoonlijk afgestemde weekmenu’s, speciaal ontworpen voor onze Bootcamp-deelnemers. Daarnaast brengt Lisanne energie en deskundigheid naar onze sportlessen en speelt ze een cruciale rol in de organisatie en uitvoering van onze Bootcamps. Je zult haar vaak op locatie aantreffen, klaar om je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen op je pad naar een gezonder leven!

C Cornelissen

C Cornelissen

Leefstijlcoach, trainer, camp-manager & masseur

Hij werkt als leefstijlcoach, trainer, campmanager en masseur voor The Bootclub. Hij heeft Sportkunde gestudeerd in Eindhoven bij de Fontys Sporthogeschool. Hierbij heeft hij veel kennis opgedaan als leefstijlcoach en het begeleiden van verschillende doelgroepen als trainer. Ook heeft hij verschillende massage opleidingen gedaan. Daardoor is hij tijdens de bootcamp inzetbaar als trainer en masseur maar vindt hij het ook leuk om in de keuken te staan en ervoor te zorgen dat alles op en top geregeld is. In Amsterdam is hij actief als leefstijlcoach, masseur en personal trainer. Zelf vindt hij het belangrijk om gezond en tegelijk lekker te eten en genoeg te bewegen. Hij vindt bijna elke sport leuk om te doen maar op het moment focust hij zich vooral op hardlopen en voetbal.

Sjoerd de Bruijn

Sjoerd de Bruijn

Initiatiefnemer van The BootClub

Sjoerd, de bezielende oprichter van The BootClub, heeft een passie voor persoonlijke groei en leiderschapsontwikkeling. Hij maakt enthousiast de verbinding tussen deze thema’s en een gezonde levensstijl, inclusief voedingsadvies, coaching en fysieke activiteit. Met zijn achtergrond als voormalig officier in de landmacht beschikt hij over uitgebreide ervaring in leiderschap onder uitdagende omstandigheden. Bij The BootClub leidt hij inspirerende workshops die zich richten op het kweken van een krachtige mindset. Sjoerd geniet van het leven met zijn gezin aan de pittoreske oevers van de Amstel in Amsterdam. Ontdek meer over Sjoerd via zijn LinkedIn-profiel.

Onze masseur

Tijdens de Bootcamp, staat naast beweging en voeding, ook ontspanning centraal. Om de balans te vinden is het namelijk ook belangrijk om rust te nemen! Die rust momenten willen wij jou hier bieden door middel van een massage! Zeker na het sporten kan dit erg fijn zijn!

Damiaan Messing

Damiaan Messing

Sportmasseur

Damiaan is sportmasseur bij The BootClub. De opleiding hiervoor heeft hij bij het NGS gevolgd, en vervolgens heeft hij een cursus bindweefselmassage gevolgd.

Hij vindt het inspirerend om deel uit de maken van het Bootcampteam. De deelnemers uiten veel waardering nu zij spieren voelen die zij al lange tijd niet gevoeld hadden! ?

Zelf is Damiaan in zijn vrije tijd ook sportief. Na jaren Kyokushinkai karate, de sportschool, roeien, wielrennen en mountainbiken, is het de laatste jaren vooral Hatha en Yin yoga.