Het Succesverhaal van: Monica (54)

Deelnemers van The BootClub vertellen in “Het Succesverhaal van” over hun ervaringen en hun prachtige resultaten. Op de Bootcamp zien we veel verschillende deelnemers, vrouwen en mannen, van alle leeftijden en met veel of weinig overgewicht.

Deze keer horen we het succesverhaal van Monica. Zij vertelt hoe ze 10 kilo is afgevallen.

Naam: Monica

Leeftijd: 54

Pakket: Twee weken pakket

Resultaat na 1 jaar:

  • 10 kilo afgevallen
  • Houdt haar gezonde leefstijl vast
  • Eet gezonder
  • Is trots op zichzelf en wat ze bereikt heeft

Hoe Mijn Verhaal Begon

Ik ben getrouwd, moeder van twee lieve kinderen en kom uit Zwitserland. Ik ben docent en houd veel van sporten. Dat is ook een van de redenen waarom ik naar de Bootcamp ben gekomen.

In ben in de afgelopen 12 jaar ongeveer 30 kilo afgevallen. Maar dat ging niet makkelijk. Afvallen, aankomen, afvallen.. Zo ging het steeds. Ja, het jojo-effect. Het lukte niet om mijn gewicht stabiel te houden.

Tijdens de Bootcamp

In eerste instantie heb ik ervoor gekozen om naar de Bootcamp te gaan om af te vallen, maar ook om mijn grenzen te verleggen. Thuis ga ik vaak hardlopen. Ik heb een marathon in Chicago en Londen gelopen, dus ik weet dat ik dat wel aankan. Maar ik vond het ook belangrijk om te ontdekken of ik andere dingen ook aankan.

Ik ben vorige zomer voor het eerst geweest en ik vond het enorm leuk. Dat is ook de reden dat ik deze zomer nog een keer ben gekomen. Ik vind het leuk om in een groep te verblijven en in een groep te sporten. Je helpt elkaar en schept een band met elkaar. Thuis vind ik het niet erg om alleen te sporten, maar het is anders. Ik vind de groepsspelen zoals the Highland Games ook erg leuk.

Ik vind echt alle workouts hier leuk. Het is ook leuk dat we hier veel verschillende trainingen hebben. Toen de Bootcamp training begon dacht ik: “Oh nee, waarom zou iemand dit vrijwillig doen?” Maar ik vind het vooral leuk omdat ik na de training heel erg trots op mezelf ben.

Verder vind ik ook dat het personeel op de Bootcamp erg bekwaam en empathisch is. Zij herkennen wanneer iets niet in orde is of iemand zich niet goed voelt of een slecht humeur heeft. En daar doen ze dan iets aan. Dat vind ik heel goed. Ik kan altijd bij hen kwijt hoe ik me voel of vertellen wat ik graag zou willen en dan luisteren zij.

De trainers zijn ook erg bekwaam en organisatorisch zit het erg goed in elkaar. Het is ook leuk om de kleine verschillen te zien tussen nu en afgelopen jaar. Vorige zomer hadden wij bijvoorbeeld geen bruisend water en nu wel.  

“De Bootcamp heeft mij in laten zien dat ik in staat ben om mijn grenzen te verleggen.”

En toen Thuis door!

Ik sport nu 3 keer per week. Ik heb zelfs maandenlang bijna elke dag gesport. Wel alleen conditie en cardio training. Het leuke van de Bootcamp is natuurlijk dat er zo veel verschillende trainingen zijn. Ik heb veel geleerd tijdens de Bootcamp, zoals de juiste manier van eten en het belang daarvan. Drie maaltijden per dag en twee tussendoortjes. Ik heb ook geleerd om veel water te drinken.

Onze dochter kookt gewoonlijk thuis en zij is vegan, dus wij eten dan ook veganistisch. En ik vind dat prima, maar ik vind het wel lekker om vlees te eten hier. De grootste verandering is dat ik nu in de ochtend magere kwark eet met fruit en muesli zonder toegevoegde suikers.

Op de Bootcamp zelf ben ik ongeveer 3 kilo afgevallen. Maar na de Bootcamp heb ik de gezonde leefstijl vastgehouden en ben ik 10 kilo in totaal afgevallen en bleef mijn gewicht ook stabiel. En nu hoop ik dat ik nog meer zal afvallen en volgende zomer mijn streefgewicht van 72 heb behaald.

Terugblik

Afgelopen jaar en dit jaar op de Bootcamp hebben mij in laten zien dat ik in staat ben om mijn grenzen te verleggen. Soms heb ik namelijk een punt en dan denk ik dat, dat mijn limiet is.

Maar ik kan dat punt voorbij gaan. En dat is heel erg belangrijk voor mij. Om te weten dat ik mijn mentale limieten voorbij kan gaan.

Pakket

Monica heeft voor een Meerweken Bootcamp pakket voor twee weken gekozen. Dit is een compleet pakket waarin je  twee weken achtereenvolgend op locatie een boost kunt ervaren voor jouw nieuwe leefstijl, in combinatie met de workshops, een consult & coaching (optie).

Wij vinden Monica is een enorm voorbeeld voor toekomstige Bootcampers en hopen jullie met haar succesverhaal en behaalde resultaten te inspireren!

Ben jij klaar om jouw leven om te gooien en samen met ons de weg naar een gezondere toekomst te bewandelen? Check dan onze Bootcamps

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *