Het Succesverhaal van Gabriela (29): Fitter, Bewuster, Trots

Deelnemers van The BootClub vertellen in “het succesverhaal van” over hun ervaringen en hun prachtige resultaten. Op de Bootcamp zien we veel verschillende deelnemers, vrouwen en mannen, van alle leeftijden en met veel of weinig overgewicht.


Deze keer horen we het succesverhaal van Gabriela, ze vertelt hoe ze 5 kilo is afgevallen, maar belangrijker hoe haar mindset volledig is omgegooid en ze weer kan genieten van het (gezonde) leven en dát is pas gezond! Een enorm mooi voorbeeld van langdurige leefstijlverandering.

Naam: Gabriela

Leeftijd: 29

Pakket: Kwartaalpakket met coaching

Resultaat:

  • Voelt zich fitter, condititie is enorm verbeterd.
  • Kan weer genieten van álles
  • Is enorm trots op wat ze bereikt heeft
  • Kiest weer elke dat voor haarzelf!

Mijn zoontje is altijd de held in zijn eigen verhaal. Hoe mooi zou dat zijn om als volwassenen zo door het leven te gaan?

Hoe mijn succesverhaal begon

Ik ben geboren op Bonaire en toen ik 2 jaar oud was zijn we met het gezin naar Nederland verhuisd. We zij in Brabant gaan wonen en ik ben er nooit meer weggegaan. Ik ben een alleenstaande moeder van een boefje van 7 jaar. Heerlijk kind waar ik zo van geniet en van leer!

Het is heerlijk om te zien hoe iedere dag een fris nieuw begin is voor hem, hoeveel lef hij toont. Hij begint gewoon en geniet van de stappen die hij zet. Hij lacht IEDERE dag en kan overal plezier maken. Hij merkt de kleine gave dingen op, ligt soms helemaal in een deuk van kleine bijzonderheden.

En hij is altijd de held in zijn eigen verhaal. Hoe mooi zou dat zijn om als volwassenen zo door het leven te gaan? Verder heb ik een oudere broer, een jonger zusje en wel 6 neefjes en nichtjes.. Gezellige boel dus.

En toch had ik een moment dat ik niet lekker in mijn vel zat. Ik had het niet meer naar mijn zin op het werk. Dit kwam best wel hard binnen.

Ik besloot dat ik toch zeker zelf mijn toekomst en geluk in de hand heb. Best impulsief heb ik toen mijn ontslag ingediend.

Natuurlijk had niemand het zien aankomen. Ze vonden het raar en ondoordacht om zomaar te stoppen. Maar als iets niet meer goed voelt wat moet je dan? Blijven omdat dit je zekerheid is? Zekerheid om de rekeningen te betalen? Zekerheid om je levensstijl te onderhouden?

Maar mijn levensstijl maakte mij niet meer gelukkig. Vol goede moed startte ik een praktijkopleiding. Ik wilde gaan doen waar ik gelukkig van wordt.

In een hele korte tijd was ik meer dan 5 kilo aangekomen. Ik voelde me energieloos. Alles voelde extra zwaar aan, en alsof het veel te veel was. Ik zat nog steeds in een dipje. Een hele flinke dip…

Dit moest en zou ik gaan veranderen!

Ik ben altijd een hele vrolijke spontane meid geweest en zie in alles en iedereen wel iets positiefs. Om mezelf dan zó energieloos te voelen, en vooral mijn voortdurende geklaag aan te horen voelde niet goed! Ik werd gewoon letterlijk gek van mijn eigen gezeur en geklaag. Dit moest en zou ik gaan veranderen! Ik wist dat ik hier hulp bij nodig had.

Ik wilde mijzelf “resetten”, had een periode van rust nodig, en wilde mij terugtrekken. Toen ben ik gericht gaan zoeken naar een bootcamp dat alles in één aanbiedt. Via het internet ben ik bij The BootClub terecht gekomen. The BootClub is een totaalpakket, precies wat ik zocht! Sportlessen, voeding, ontspanning en mindset.

Door de workshops kreeg ik meer inzicht in mijn leefstijl, tools om ook thuis aan de slag te gaan.

De start van de Bootcamp

De Bootcamp betekende heel veel voor mij. Ik zat niet lekker in mijn vel en was erg gefocust op het feit dat ik 5 kilo aangekomen was. Dus mijn doel was natuurlijk om die kilo’s kwijt te raken. Al snel kwam ik erachter dat dit niet mijn probleem was. Dit was een gevolg van mijn werkelijke probleem; mijn mindset.


Ik moest gaan werken aan mijn mindset, dit wordt bij The BootClub aangeboden middels het Your Best Self programma! Door de workshops kreeg ik meer inzicht in mijn leefstijl, en ik kreeg ook tools om thuis aan de slag te gaan.

Maar vooral de steun van je teamgenoten was fijn! We zaten er allemaal niet voor niets. Ieder had zijn eigen rugzak.

Ik miste mijn kleine man tijdens de Bootcamp enorm. Maar ik wist ook dat ik dit niet alleen voor mij, maar ook zeker voor hem deed. Hij verdient een mama die ook gelukkig is. Om weer vaker leuke dingen te gaan doen en oprecht samen plezier te maken.

En toen thuis door!

Na de Bootcamp had ik zo een geweldige boost gekregen. Ik voelde mij hartstikke fit en energiek! Ik had veel geleerd en meegekregen om thuis door te gaan. Dit ging een paar weken geweldig goed en makkelijk.

En als het dan soms even minder gaat weet ik wat ik moet doen. Want die momenten zullen er zijn en zullen er ook altijd blijven, maar ik weet nu dat ik er zelf wat aan moet en kan doen.

Vooral de steun van je teamgenoten is fijn! We zaten er allemaal niet voor niets. Ieder had zijn eigen rugzak.

Terugblik

Ik ben inmiddels die 5 kilo kwijtgeraakt! Maar dat vindt ik niet het belangrijkste. Ik voel me veel fitter. Mijn conditie is enorm verbeterd. En ik sta bewuster in het leven. Het voelt goed om gezond te leven. Het voelt goed om te genieten van alles. Genieten van healthy food, genieten van sport en bewegen. Genieten van mijn energie!

Het belangrijkste dat ik geleerd heb? ‘The Big Five ZUIGT’* Dat zijn obstakels die mij tegenhouden om succes te behalen. Het zijn stomme obstakels die je jezelf oplegt.

Zoals gewoonlijk ben ik mijn grootste obstakel van mijn succes. En daar ben ik klaar mee. Dat betekent niet dat alles heel makkelijk gaat. Zeker niet, maar wel een heel stuk makkelijker. Ik ben enorm trots op mezelf wat ik geflikt heb maar ik ben nog trotser op mijn teamgenoten! Samen hebben we elkaar er doorheen gesteund.

Je eigen geluk is toch wel het allerbelangrijkste. Ben je ook klaar met al die idiote excuses die je telkens maar weer verzint? Gewoon starten met een bootcamp. Gewoon doen! Ook ik maak elke dag de keuze om gelukkig te zijn. Elke dag kies ik weer voor mijzelf.

Als ik het kan, kan jij het ook. Wij zijn tenslotte ook zeker de held in ons eigen verhaal!

Wij zijn tenslotte de held in ons eigen verhaal!

Gabriela heeft voor een kwartaalpakket gekozen. Dit is een van de meest complete pakketten waarin je start met 2 weken kickstart Bootcamp, workshops, een consult en vervolgens coaching thuis. Na deze periode heb je een terugkomweek. Bij het kwartaalpakket spreidt je het veranderproces over circa 3 maanden. Dit helpt om je gedrag blijvend te veranderen, én dit verhoogt je kansen op succes enorm!

Gabriela is een prachtig voorbeeld toekomstige Bootcampers! Haar mindset is erg inspirerend!

Wil je jouw eigen succesverhaal starten zoals Gabriela? Ben je er zelf klaar voor en wil je resultaten boeken in een ijzersterk programma, check dan onze Bootcamps hier.

* ‘The Big Five ZUIGT’ is een metafoor om de 5 meest voorkomende obstakels naar je succes te onthouden, elke letter staat voor een obstakel tussen jouw en je succes: Zelftwijfel, Uitstelgedrag, Inconsistentie, Gebrek aan focus en Tijdgebrek. Op de Bootcamp ontdek je hoe deze obstakels meester wordt.