Partners van The BootClub

Mijn Voedingsplan.nl

Locatie: Heel Nederland

Bob is op een missie in Nederland: tégen diëten en vóór een lekker voedingspatroon dat bij je past. “Ik denk niet in klanten, maar in mensen.” Wil jij je gezonder, energieker, aantrekkelijker en zelfverzekerder? Dan moet je in actie komen.

Afvallen in Amsterdam

Locatie: Amsterdam

Afvallen zonder begeleiding is voor veel mensen erg moeilijk: men geeft het vroegtijdig op of het lukt maar voor even om het streefgewicht te behouden. Voedings- en gewichtsconsulent Jane van Slingerland werkt in haar praktijk samen met u aan een blijvend resultaat. Tevens geeft zij advies over het belang van water en een natuurlijke omgeving om het lichaam gezond te houden.

Diëtistenpraktijk EETinzicht

Locatie: Amsterdam Oost en -West

Diëtistenpraktijk EETinzicht wordt gerund door twee enthousiaste dames, Linda van den Berg en Sanaa El Mallali. Zij kunnen u coachen bij een gezondere leefstijl die goed past bij uw leefpatroon. Ook bij een lichamelijke aandoening (bijv. diabetes, hart en vaatziekten enz.), kunnen zij u adviseren. Zij tonen mensen graag dat lekker eten een goed uitgangspunt is bij gezonde voeding.

Good Food Advice

Locatie: Amsterdam

Lekker gezond leven is de basis van de adviezen van Natascha Smoltsak. Zij biedt dieetadvisering en coaching op diverse locaties in Amsterdam. Gezond leven is belangrijk, maar dan wel leuk en lekker graag!

Groen op Gewicht

Locatie: Amsterdam

Merel Groenewoud helpt zowel volwassenen als kinderen met gewichtsproblemen door een gezonde eet- en leefstijl te ontwikkelen. Dit gebeurt stapsgewijs op individueel niveau.

ProWellness

Locatie: Amsterdam

ProWellness is opgericht door Rolien Scheepbouwer. Rolien is onder andere gezondheidscoach, voedingsdeskundige en personal trainer. Ze heeft een passie voor gezondheid en sport en begeleidt iedereen op persoonlijke wijze. Rolien was de afgelopen vier jaar de vaste voedingsdeskundige van Vrouw en de Telegraaf en werkt nu aan haar eerste boek.

Diëtistenpraktijk Barneveld

Locatie: Barneveld

Diëtistenpraktijk Barneveld helpt om jouw nieuwe dieet of voeding goed in te passen in het dagelijks leven. De nieuwe voedingsgewoonten moeten een manier van leven worden waar je je prettig bij voelt.

Gewichtscoach Esther

Locatie: Denekamp

Gewichtscoach Esther, gebruikt de “ik mag alles eten” methode om jou te helpen je eetgedrag en eetgewoontes te veranderen. Natuurlijk is er ook aandacht voor sport.

Vie, Voeding in evenwicht

Locatie: Den Haag

Diëtist Sara van Grootel helpt graag kinderen en volwassenen naar een gezonde leefstijl en gezond gewicht. Ook bij lichamelijke aandoeningen (bijvoorbeeld diabetes, darmklachten en ondergewicht) krijgt u hier persoonlijke adviezen en coaching om de geplande veranderingen te starten en vol te houden.

Balans door Voeding

Locatie: Maarssen

Astrid Hendriks, gewichtsconsulent/ voedingsdeskundige: Ik geloof dat gezondheid en een fit lichaam hun basis vinden in drie onderdelen: goede voeding, de juiste beweging en geestelijke veerkracht. Voeding is voor mij belangrijk. Ik wil graag anderen inspireren om na te denken over de veranderingen die voor hen mogelijk zijn. Ik ben ervan overtuigd dat het voor iedereen is weggelegd om gezond en fit te worden en het gewicht te krijgen dat daarbij past. Dat geldt ook voor jou.

Gewichtsconsulente Jolanda Benneker

Locatie: Maarssen

Jolanda Benneker is gewichtsconsulente in Maarssen. Zij geeft advies over voeding in combinatie met beweging.

Zij helpt mensen om op een gezonde manier af te vallen of aan te komen. Maar ook als je al een goed gewicht hebt kun je bij haar terecht om je fitter te voelen. Omdat iedereen verschillend is, is ook geen enkel advies hetzelfde. Persoonlijke begeleiding maakt haar onderscheidend.

Voedingspraktijk Libella Vita

Locatie: Naaldwijk

Overgewicht is vaak op te lossen met minder en/of gezonder eten en meer bewegen. Echter, regelmatig komt het voor dat er meer nodig is dan dat. Het kan zijn dat uw stofwisseling chronisch uit balans is. Tijdens het intakegesprek brengen we dit in kaart. Indien nodig volgt er een bloedonderzoek. Op basis van de intake wordt er een persoonlijk voedingsplan samengesteld dat u de mogelijkheid geeft om uw gewichtsprobleem effectief te bestrijden. Annemarije de Jong is diëtist & antroposofisch therapeut.

Stralend Fit

Locatie: Purmerend en omgeving

Afvallen zonder begeleiding is voor veel mensen erg moeilijk. Ik coach om samen met u persoonlijk aan een blijvend resultaat te werken. Door middel van E-coaching is het zelfs mogelijk om u toch te kunnen helpen als u niet in de omgeving woont. U leert om voldoende te eten, ervan te genieten en toch af te vallen. Uiteindelijk gaat het om verandering van uw (eet)gedrag. Uw eigen inzet is natuurlijk van groot belang, maar u hoeft het niet alleen te doen. U wordt iedere keer gestimuleerd, gemotiveerd en uitgedaagd, waardoor u uw doel bereikt. Ik kijk dus naar de totale levensstijl en mijn motto is ‘nooit meer op dieet!’

B*Unique

Locatie: Tzummarum (Friesland)

Angela Kamstra Lifestyle/Hormoon Coach: Mijn kracht in de voeding, beweging en mindset ligt hem in de eigen ervaring. Ik weet hoe moeilijk het kan zijn als jij voelt dat er iets mis is met je, maar specialisten hier niet mee omgaan zoals jij dat wilt. Het heeft mij er toe gebracht om met de volle overtuiging jou te helpen op dat punt te komen, waar jij weer 1 met je lichaam bent en kunt genieten van jezelf en alles om je heen! Door samen met jou doelen op te stellen gaan wij er ook samen voor om deze te behalen! Ik wil je graag helpen om de voor jou beste keuzes te maken. Ik zal je uitdagen, maar ook confronteren. Alles om jou je doel(en) te laten behalen.

Voeding & Vitaliteit Leidsche Rijn

Locatie: Utrecht

Joyce Janssens is voedingscoach met veel aandacht voor jou als cliënt. In haar praktijk is vooral aandacht voor de drie pijlers: gezonde voeding en eetgedrag, voldoende beweging en voldoende tijd en ruimte voor jezelf. Joyce is veelzijdig, ze werkt ook als boodschappencoach, leert je etiketten lezen en geeft hardloopclinics.

Prima Voeding

Locatie: Voorburg & Den Haag

Voedings- en leefstijladvies op maat, dat is waar Liesbeth Smit, diëtist, in gelooft. Samen met jou ga ik op zoek naar hetgeen bij jou past en wat gezond is voor jouw lijf. Op een manier die in jouw leefstijl past.

Diëtistenpraktijk Van Overveld

Locatie: Vleuten

Marit van Overveld is een enthousiaste (sport)diëtiste. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en deskundigheid staan bij haar hoog in het vaandel. Diëtistenpraktijk van Overveld helpt je de juiste keuzes te maken waarbij de adviezen zo goed mogelijk bij jouw leefstijl passen.

Patrice de Wolf

Locatie: Voorburg

Gewichtsconsulente Patrice de wolf gaat uit van uw huidige eetpatroon en levensstijl. Samen met u gaat ze kijken hoe uw levensstijl gestuurd kan worden naar een gezonder leef- en eetpatroon. Door veranderingen aan te brengen in uw huidige patroon worden de aanpassingen makkelijker een nieuwe gewoonte.