Introductie Blog Aivan

Na de Bootcamp is het gelukt om mijn doelen voor het grootste deel te behalen. Ik ben veel actief geweest. Ik heb onder andere nadat we van de Bootcamp kwamen een keer met Yarah en Esha afgesproken. We hebben toen heel veel gelopen, meer dan 7 kilometer en daarna had ik nog een keer met Yarah afgesproken. Ze wilde een keer bij mijn Thaiboks training meedoen, dus ik zei kom maar en ze vond het erg leuk en leerzaam.

Het lukt  goed om me aan mijn dieet te houden, want ik heb nu dat ik om de week een cheat dag heb. Omdat ik ook nog een paar keer sport. Dat gaat verder ook goed. Ik drink ook bijna geen zoete dranken meer. Meestal om de dag drink ik alleen in de avond suikervrije limonade, maar voor de rest niet. Ik probeer het eten en bewegen ook in balans te houden, zodat ik niet aankom.

Voor de rest gaat het fietsen best wel goed, want altijd als ik boodschappen moet doen ga ik met de fiets. Soms ook als ik naar school ga, maar deze weken na de zomervakantie ben ik vooral met de tram naar school gegaan, omdat die boeken en alle andere spullen in mijn tas ook gewoon echt super zwaar zijn. Alleen op woensdag is mijn tas wat lichter, maar de andere dagen is hij echt super zwaar. 

Vandaag 19 september heb ik wel als avondeten oven patat gegeten, maar daarvoor had ik ook al met school heel intensief 2 uurtjes achter elkaar gesport bij Buitenveldert. Voor de rest drink ik elke dag veel water en ik eet ook veel magere of Griekse yoghurt. Maar ik ben wel trots op mezelf.