Veel gestelde vragen

Alles wat je moet weten, zonder te zweten

Vragen & Antwoorden

Nee. Wij kijken uit naar je komst en bereiden ons hierop voor. Indien je moet annuleren hanteren wij onze annuleringsvoorwaarden (Zie algemene voorwaarden). We adviseren daarom altijd een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Bij het maken van je boeking kan je direct het volledige bedrag betalen, of ervoor kiezen in drie termijnen te betalen. 

8-daagse: vrijdag 19:30 (diner niet inbegrepen) – vrijdag 10:00 (ochtendsport + ontbijt inbegrepen) – 6 volle sportdagen. 

5-daagse: maandag 19:30 (diner niet inbegrepen) – vrijdag 10:00 (ochtendsport + ontbijt inbegrepen) – 3 volle sportdagen

Weekend: vrijdag 19:30 (diner niet inbegrepen) – zondag 19:00 (diner inbegrepen) – 2 volle sportdagen

Meerweken: vrijdag 19:30 (diner niet inbegrepen) – vrijdag 10:00 (ochtendsport + ontbijt inbegrepen) – tussen vrijdagen zijn rustdagen, alle maaltijden inbegrepen – 6+ volle sportdagen

  1. Je kunt met je eigen auto komen en gratis bij de accommodatie parkeren.
  2. Je kunt met openbaar vervoer naar Station Vroomshoop reizen, waar we je rond 19:00 uur ophalen op de aanvangsdag. Hier kunnen we de de laatste bootcampdag ook weer afzetten. Graag wel tijdig via de mail aan ons laten weten (support@the-bootclub.com) 

Adres van de bootcamplocatie is: Vakantiepark Lourenshoeve, Flierdijk 3, 7683 RA DEN HAM

De deelnemers die komen hebben over het algemeen geen goede conditie. Ze komen juist om daarmee te breken. Door de afwisseling en ervaring van de sportinstructeurs is dat geen enkel probleem. In het kort, ja!

Het is verplicht een 2- of 1persoonskamer te boeken vanwege het type bedden. Bovendien raden we aan Nordic Walking sticks mee te nemen en hier van te voren mee te oefenen. 

Dat ligt erg aan de blessure. Het is in ieder geval noodzakelijk dat je stevig door kan wandelen en bij voorkeur stukjes kan hardlopen. Neem bij twijfel altijd van tevoren contact op met een arts. 

In de regel bestaat de groep uit circa 80% dames en 20% heren. De leeftijd varieert van begin 20 tot achter in de 50. Groepen bestaan veelal uit 10 á 20 deelnemers.

We hebben verschillende deelnemers van in de vijftig deel zien nemen. Zij hebben een erg leuke week gehad en het is erg indrukwekkend en goed voor je zelfvertrouwen om te zien wat je allemaal eigenlijk nog kan!

Als je 15, 16 of 17 bent kun je in overleg mogelijk komen. Je ouders zullen dan wel toestemming moeten verlenen. Houd er rekening mee dat de andere deelnemers ouder zullen zijn. 

We kunnen met heel veel rekening houden. Neem van tevoren even contact met ons op.

Op het vakantiepark zijn wasmachines aanwezig. Met behulp van muntjes kun je tegen betaling hier gebruik van maken.

Ja, je kunt gratis gebruikmaken van de WiFi. 

Een deel van het team verblijft en overnacht op locatie. Teamleden en instructeurs zijn dus vaak in de avonduren ook aanwezig.