8-daagse Bootcamp

Begin
11 oktober 2024
Einde
18 oktober 2024
Tijd
19:30 - 10:00
Adres
Flierdijk 3   Bekijk kaart
Telefoon
+31(0)207603474

 559,00 989,00

Massages
Workshops
Coaching
Totaal:

Bootcamp details

De bootcamp start vrijdag om 19:30 uur en eindigt de volgende vrijdag om 10:00. Deze bootcamp heeft maar liefst 6 volle sportdagen!

De 8-daagse bootcamp is voor iedereen die af wilt vallen of er lekker een week lang sportief tegen aan wilt gaan. Deze vakantieweek neemt jou helemaal weg uit jouw dagelijkse sleur. Jij kan je helemaal op jezelf focussen omdat wij zorgen voor een uitdagend sportprogramma, en heerlijke gezonde maaltijden die aansluiten op het sportprogramma.

Je gaat werken aan je fitheid en conditie en het is ideaal om alvast een mooie start te maken met afvallen. Na een week Basic Bootcamp heb je jouw leefstijl, fitheid en zelfvertrouwen een echte boost gegeven voor de toekomst.

Wat zit bij deze bootcamp inbegrepen?

Voeding

Heerlijk eten kan ook gezond zijn! Ons keukenteam bereidt alle maaltijden vers voor jou. Je schuift zo aan voor drie hoofdmaaltijden en drie gezonde snacks. Deze passen qua energie bij het sportprogramma wat per dag aangeboden wordt. Geef op het boekingsformulier aan of je allergieën of bepaalde voorkeuren hebt, we kunnen met heel veel rekening houden.

Sporten

De volle sportdagen zijn goed gevuld met een afwisselend sportprogramma. Van ‘s morgens vroeg tot laat in de middag wisselen we intense lessen af met minder intense lessen. Ons doel is dat je de gehele dag sportief uitgedaagd wordt, op een verantwoorde manier.

Overnachtingen

Verblijf bij ons in een 4-, 2-, of 1 persoonskamer, die allemaal een eigen badkamer op de kamer hebben.

Begeleiding

Ons team staat dag en nacht op locatie klaar. Zij zijn er om jouw verblijf zo fijn en sportief mogelijk te maken. We ontzorgen waar mogelijk, zodat jij je op jouw doelen kunt richten.

Extra’s: Workshops, Coaching & massages

Geef jouw programma nog meer diepgang door workshops te volgen aan het eind van de dag. Dit pakket van drie workshops bestaat uit drie sessies die gaan over: bewegen, voeding en mindset (enkel bij de 8-daagse bootcamp te boeken). Workshops gaan door met drie of meer deelnemers, en kunnen in het Engels gegeven worden.

Wil je de diepte ingaan over jouw doelen, leefstijl, eetpatroon, of? Dan is een persoonlijk coachgesprek een waardevolle toevoeging aan jouw bootcamp.

Kom helemaal tot rust met een massage na een volle sportdag.

Extra informatie

Geslacht

Man, Vrouw

Kamer

1 persoons kamer, 2 persoons kamer, 4 persoonskamer

Wij hebben een paklijst opgesteld, zodat je precies weet wat je mee moet nemen naar jouw bootcamp. Daarnaast is er een uitreikstuk met meer informatie over aankomst, voorbereiding en meer. Je vindt het allemaal op deze pagina.

Als je geen doorlopende reis- en annuleringsverzekering hebt, adviseren wij deze af te sluiten. Bij het maken van een boeking wordt ingestemd met de algemene voorwaarden.

The BootClub is geen zorginstelling. Bij het maken van een boeking gaan wij ervan uit dat je gezond bent en niet tegen het advies van een dokter in gaat sporten. Bij twijfel over deelname dient eerst contact met een huisarts, en vervolgens met The BootClub opgenomen te worden.

Dagschema

Voorbeelddag zaterdag:

07:00 uur Ochtendsport
08:00 uur Ontbijt
09:00 uur nulmeting
10:30 uur Pauze en gezonde snack
10:45 uur Deel 2 bootcamptraining
12:30 uur Lunch
13:30 uur Teambuilding
14:30 uur Pauze en gezonde snack
15:00 uur Hiit Training
16:30 uur Optionele workshop voeding
17:30 uur Diner
Avond – vrij, optionele massage, coaching, workshop en laatste gezonde snack