Download Jouw BOOTCAMP TRAINING KIT

Ook jij wilt natuurlijk goed voorbereid naar Bootcamp komen. Met de juiste spullen kom je een heel eind, dus sla deze BOOTCAMP TRAINING KIT op en neem de juiste spullen mee.

Dit is een algemene paklijst, dus afhankelijk van persoonlijke wensen kun je nog extra spullen toevoegen. Bedenk dat je met een week sporten relatief veel kleding nodig hebt (in Den Ham is een wasserette aanwezig).


Klik hier voor toegang tot jouw Bootcamp training kit. Deze Bootcamp training kit is handig voor de Basic Bootcamp en meerweken bootcamp. Of klik hier voor de weekend bootcamp trainingskit. Om op te slaan op je harde schijf: klik op je rechtermuisknop en dan op opslaan als. Sla het op op de gewenste plek.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Petra Krul

Petra Krul

Petra is Semi-Virtual Assistent Content Marketing, en daarmee de (online) rechterhand van Sjoerd. Ze verzorgt de artikelen, de nieuwsbrief en de Facebook pagina. Petra is derdejaars student Voeding & Diëtetiek met de focus op Public Health. Met haar grote affiniteit voor gezonde voeding is ze ook regelmatig in de keuken van de Bootcamps te vinden om maaltijden te bereiden.
Petra Krul
Petra Krul

Latest posts by Petra Krul (see all)