Bootcamp en Corona – we gaan weer van start! 

Goed nieuws! Zoals de richtlijnen nu aangeven en de vooruitzichten eruit zien, gaat de eerste bootcamp 17 juli weer van start. Hoera! Wellicht weet je het al, maar wij leggen graag nog eens uit wat zo’n bootcamp inhoudt. 

Want wat doe je bij ons op bootcamp? Geniet een weekend, een midweek of een week lang van de verschillende sporten die wij aanbieden, de tijd voor jezelf, het gezonde eten dat je wordt aangeboden, de omgeving midden in de natuur en de rustmomenten die je voor jezelf kunt nemen.  

Wij, The Bootclub, zorgen voor een veilig verblijf. Hierbij worden de richtlijnen van het RIVM en de NZa erg serieus genomen. Tijdens de bootcamp zijn de opgestelde basisregels van kracht: 1,5 meter afstand, geen handen schudden, blijf thuis bij klachten, handen wassen, hoesten en niezen in de binnenkant van de ellebogen, papieren zakdoekjes gebruiken en daarna gelijk weggooien; we kennen ze ondertussen waarschijnlijk allemaal. Alleen samen krijgen we corona onder controle.”

1,5 meter afstand op de bootcamp

De 1,5 meter-samenleving en de extra aandacht voor hygiëne in en rondom de accommodatie worden gewaarborgd. Zoals op de slaapkamers, bij de eetmomenten, tijdens het sporten, maar ook in de keuken en de gezamenlijke ruimtes, overal. Sporten op afstand, zonder contact, is zeker mogelijk. Wij zijn erg creatief gaan denken en er zijn leuke en veilige resultaten uitgekomen, stay tuned!

Waarom nu bootcampen?

Boost je leefstijl! Bootcampen bij ons is heel goed voor je algemene gezondheid en weerstand. Om de kans op het oplopen van het coronavirus zo klein mogelijk te houden, wijzen wij naast de richtlijnen van het RIVM ook graag op het op peil houden of verhogen van een gezonde leefstijl en goede weerstand. Door gezond te eten, regelmatig te bewegen en genoeg te slapen, blijft de algehele weerstand zo hoog mogelijk. En juist op al deze pijlers richt The Bootclub zich! 

En waarom is een goede weerstand van belang? Je lichaam is dan namelijk beter in staat om ziekmakende bacteriën en virussen te bestrijden en daardoor wordt je meestal minder snel en/of hevig ziek. Mocht je toch ziek worden? Vervelend! Maar het herstel zal dan sneller gaan. 

Naast enkele aanpassingen, willen we zoveel mogelijk van het huidige concept behouden. Zoals jullie van ons gewend zijn, zullen er op aanvraag workshops georganiseerd worden en is individuele coaching en personal training mogelijk, zodat jij thuis verder aan de slag kunt. Ook wordt er rekening gehouden met jullie pijnlijke spieren en zijn de masseurs ook deze zomer beschikbaar. Er vindt goed overleg plaats met trainers en masseurs, om wederom alle richtlijnen na te streven. 

Wij hebben er zin in! 

Al met al zijn wij achter de schermen druk bezig om alles goed te regelen, en hopen wij snel weer voor jullie klaar te staan. Door samen goed op te letten en al het bovenstaande goed in acht te nemen, zijn wij ervan overtuigd dat het fijne weken gaan worden; waar we werken aan een gezond lijf, een gezonde ‘mind’, genieten van de frisse lucht en de natuur buiten, en mooie herinneringen maken samen.

Alle data voor de aankomende bootcamps staan op onze website.

De website is up-to-date, voor meer informatie verwijzen we je graag naar: https://the-bootclub.com

Heb je vragen neem dan contact op via 020-760 3474 of via support@the-bootclub.com

Wij hopen jullie snel weer te zien en te spreken, offline, in sportkleding!