Bijzondere Verzachtende Voorwaarden a.g.v. Coronavirus 2021-2022

Versie – 22-11-2021

Een bericht vanuit The BootClub: 

We kijken vol enthousiasme uit naar ons volgende bootcamps seizoen. Maar, als gevolg van de maatregelen door de aanhoudende Corona crisis krijgt The BootClub veel vragen over wat dit betekent voor de geplande Bootcamps en voor Bootcamps die je nu boekt. Met de bijzondere voorwaarden willen we hierover duidelijkheid en zekerheid creëren. 

We adviseren nog steeds om bij het boeken van je Bootcamp een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. 

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt (support@the-bootclub.com of helpdesk@the-bootclub.com)

We zien je graag op de Bootcamp en zetten ons onverminderd in je naar jouw doelen te begeleiden.

Lisanne, Ilonka, Sara en Sjoerd

Team The BootClub

Update en Toelichting op de bijzondere verzachtende voorwaarden 

Coronavirus (COVID-19)

De maatregelen worden in verschillende regio’s en landen versoepelt of aangescherpt, welke constant weer kunnen veranderen. The BootClub staat in goed contact met de Rijksoverheid, het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieuhygiëne (RIVM) en de veiligheidsregio’s en volgt de ontwikkelingen op de voet. We kunnen ons voorstellen dat je veel vragen hebt wat dit voor jouw Bootcamp betekent.

Corona & de Bootcamp

Doordat The BootClub in nauw contact staat met het RIVM, zijn wij op de hoogte van de geldende maatregelen. Wij hebben vele sportieve, gezellige en succesvolle bootcamps achter de rug, met inachtneming van de maatregelen. Voor jou en ons belang doen wij er alles aan de bootcamps op een veilige manier te laten verlopen, zonder dat dit afbreuk doet aan het sportprogramma en het werken aan jouw doelen. 

Veiligheid en Hygiëne 

Weet dat jouw veiligheid onze absolute prioriteit heeft. We passen onze procedures rondom hygiëne en het tegengaan van de verspreiding van het virus aan. 

Denk daarbij aan het volgende; dat tijdens de uitvoering de keukenhygiëne verhoogt wordt, er vaker wordt gedesinfecteerd en schoongemaakt, er stricter op nageleefd wordt dat deelnemers met klachten de toegang worden ontzegd, mogelijk bij toegang van de Bootcamp een check plaatsvindt op de deelnemer of deze klachtenvrij is, we meer en vaker ventileren, de kamerindeling mogelijk wijzigen, et cetera. 

Weet ook dat de Bootcamp eigenlijk een (milde) vorm van quarantaine/isolatie is nadat je binnen bent gestapt. In de praktijk heb je geen contact met andere mensen dan mede-bootcampers en de vaste teamleden. Met andere woorden: start iedereen vrij van het virus, dan is er kleinere kans om besmet te raken dan in het ‘normale leven’ omdat je niet naar werk hoeft, naar de supermarkt, naar de sportles, vrienden en familie bezoekt, et ecetera.


Bijzondere Verzachtende Voorwaarden a.g.v. Coronavirus 2021/2022

Versie 1.8 (datum 22-11-2021)

Artikel 1: Kosteloos verschuiven tijdens sluitingsperiode.

Voor alle klanten die een boeking maken tijdens de door (demissionair) regering Rutte genomen maatregelen rondom het coronavirus, geldt dat als de uitvoering vanwege door de overheid opgelegde maatregelen niet plaats kan vinden, je het recht hebt deze kosteloos te verschuiven, het recht hebt op volledige teruggave van je betaalde boek bedrag (binnen 12 maanden na annulering van je boeking).

Artikel 2: Annulering door klant a.g.v. advies RIVM. 

Het RIVM adviseert hoe te handelen tijdens deze bijzondere periode. Op het moment van schrijven adviseert het RIVM: blijf thuis bij klachten neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts. En laat je bij deze klachten testen op het coronavirus.

Een Bootcamper die als gevolg van het advies van het RIVM aantoonbaar genoodzaakt is zijn deelname te annuleren kan de deelname tot de eerste bootcampdag kosteloos verschuiven naar een andere periode, hierbij kan gekozen worden uit de beschikbare data zoals op de website vermeld. 

Voor boekingen van deelnemers woonachtig in Duitsland, Oostenrijk, België of een ander land kan voor ‘het advies van het RIVM’ de nationale equivalent worden gelezen. 

Artikel 3: Geldigheid en duur 

Deze voorwaarden zijn geldig voor alle boekingen gemaakt tussen 22-11-2021 tot 31-12-2022.Deze voorwaarden zijn alleen van toepassing op alle meerdaagse Bootcampdiensten die The BootClub aanbiedt.

Artikel 4: Relatie Algemene Voorwaarden

Op alle producten en diensten die The BootClub aanbiedt zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze bijzondere voorwaarden zijn een aanvulling op de algemene voorwaarden. Bij twijfel of tegenstrijdigheid prevaleren de Bijzondere Verzachtende Voorwaarden a.g.v. Coronacrisis 2021/2022

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *