Boost Your Lifestyle met Afvalkamp

Met een afvalkamp van vijf dagen hebben de deelnemers kilo’s verloren en hun leefstijl een boost gegeven. Het vijfdaagse Bootcamp van februari zit erop.

Er is hard gewerkt door de deelnemers en op de achtergrond door de experts van The BootClub.   En het resultaat mag er zijn. Op naar de volgende!

Het is zondagavond, ik sta in een afgelegen luxe boerderij en kijk voor me.

Ik zie een groep mensen. Ze zijn afwachtend, hier en daar een gespannen glimlach. Ze weten nog niet wat er precies allemaal gaat gebeuren en de meesten kennen elkaar niet echt.

Toch hebben ze de moed gehad zich in te schrijven voor een afvalkamp. Ik presenteer het programma van de week.

Het zit boordevol met sportlessen, workshops voeding, mindset en training. Na een korte voorstelronde sluiten we de avond af, de sfeer is nog wat onwennig. De meesten duiken vrij vlot hun bedje in. Zij weten het: de dag begint morgen vroeg.

Toch heeft deze groep meer met elkaar gemeen dan ze van te voren inschatten. Ze hebben besloten dat het tijd is voor veranderingen wat betreft hun leefstijl. Ze willen afvallen, toewerken naar een gezond gewicht en belangrijker nog hun gezondheidsdoelen halen. Het programma afvallen met bootcamp van The BootClub kan hun daarbij helpen.

Het programma is intensief maar verloopt soepel. De feedback na de eerste dag was fantastisch. Hoewel er natuurlijk bij valt te leren en we zeker punten aanpassen. De deelnemers hebben gemerkt dat wij als team naar ons beste kunnen hebben ingespeeld  op hun behoeften.

Ze gingen zeer tevreden naar huis. Als ik na deze week de balans opmaak beschouw ik het afvalkamp als een succes. Verwonderd ben ik over de groepsvorming en hoe de deelnemers hun eigen persoonlijke en bijzondere verhalen met elkaar deelden. Ik ben dankbaar dat ik soms iemand daarbij kan en mag helpen.

Ik dank alle betrokken teamplayers voor hun inzet: Marlijn, Andine, Ferry, Tom, Bastiaan, Anne, Marco en Josje en als stille steun op de achtergrond Yasmin. De kracht van het programma zit in de vele experts die deelnemers inspireren, enthousiasmeren en motiveren veranderingen door te zetten. En natuurlijk dank ik de deelnemers voor het vertrouwen dat ze in The BootClub hebben gesteld. Ik hoor u nu denken: Afvalkamp, hoe zat het dan met de kilo’s? Gemiddeld kwamen we uit op zo’n 2 kg per deelnemer met een topper van 3,3 kg.

Op naar het volgende afvalkamp, of zullen we het gezondheidsweek dopen? Hoe dan ook: Boost Your Lifestyle!

Meer weten over onze afvalkamps? Bekijk dan het overzicht met Bootcamps.