Sfeerimpressie hèt Afvalkamp in Nederland

Afvallen met Bootcamp is het Afvalkamp in Nederland. Hoe ziet een week er uit? Wat kan je verwachten en hoe verloopt de dag?

Op die vragen vind je antwoord in dit artikel.

Meer dan Snel Afvallen in een Week

Het is een leefstijlprogramma dat veel verder gaat dan afvallen alleen. We besteden veel aandacht aan gedrag, motivatie, leefstijl, sport en voeding.

Hierdoor ga je inzien dat als je diep van binnen anders naar je eigen leefstijl gaat kijken dit veel deuren en kansen voor je opent.

Een Sfeerimpressie van Den Ham!

Hoe het gaat?

Je zal op een vrijdagavond arriveren op onze Bootcamp. Je betrekt je kamer en zal een presentatie krijgen over hoe de week er voor je gaat uitzien en wat de huisregels zijn. Dat moment ontmoet je ook de andere deelnemers en een deel van de trainers.

Waarschijnlijk ga je de eerste avond op tijd naar bed zodat je fit de week kan beginnen want de wekker gaat elke dag op tijd. Je rolt het weekprogramma in waarin je veel gaat sporten, samen en soms alleen. Allerlei sporten passeren de revue zoals wandelen, Bootcamp-training, intervaltraining, circuittraining, fietsen, et cetera.

Je zal ook gezamenlijk het ontbijt, de lunch en het diner genieten. Daarbij geven we geregeld tips waar je zelf wat mee kan.

Afhankelijk van welke Bootcamp je kiest neem je deel aan diverse workshops op het gebied van voeding, mindset en sport. Je zit samen met de andere deelnemers in een ruimte en een instructeur verzorgt een interactieve workshop.

‘S avonds heb je alle tijd voor jezelf. Je kan op je kamer een boekje gaan lezen of in de gezamenlijke ontspanningsruimte wat tijd doorbrengen en bordspelen doen met andere deelnemers. Over het algemeen zal je vroeg je bed in gaan omdat de dagen lang en intensief zijn en je lichaam rust nodig heeft.

Hieronder een voorbeeld van een dagprogramma.

Voorbeeld Dagprogramma Bootcamp

06:30

08:00

09:00

10:30

10:45

12:00

13:30

15:00

15:30

17:30

20:00

20:00+

Opstaan en ochtendwandeling door het bos

Ontbijt

Training Bootcamp

Pauze en gezonde snack

Deel 2 Bootcamp

Lunch

Workshop Voeding

Pauze en gezonde snack

Indoor Aerobics

Workshop koken

Vrij

Optioneel massage, coaching, laatste gezonde snack

Wil je meer weten over de specifieke voordelen van het programma?

Ga dan door naar Bootcamps: de Afvalkampen Nederland. De Voordelen op een Rij