30 Kilo Afgevallen: het Succes van: Marion (54)

Deelnemers van The BootClub vertellen in “het succesverhaal van” over hun ervaringen en hun prachtige resultaten. Op de Bootcamp zien we veel verschillende deelnemers, vrouwen en mannen, van alle leeftijden en met veel of weinig overgewicht.
Deze keer horen we het succesverhaal van Marion, ze vertelt hoe ze 30 kilo is afgevallen.  Een enorm mooi voorbeeld van langdurige leefstijlverandering.

Naam: Marion

Leeftijd: 54

Pakket: Kwartaalpakket met coaching

Resultaat na 1,5 jaar:

  • 30 kg afgevallen!
  • wedstrijd 10 km hardlopen volbracht
  • Eigen leefstijl: ‘Alles mag, ik kies zelf’.

Ik heb veel geleerd over bewust eten en bewegen. Het belangrijkste wat ik geleerd heb? Dat ik sporten leuk vind!

Hoe mijn succesverhaal begon

Het was mei 2015… Toen is mijn leven veranderd in positieve zin. Mijn dochter Eva vertelde me dat ze zich erg veel zorgen maakte over mijn overtollige gewicht, en de medische klachten die ermee gepaard kunnen gaan. Om haar tevreden te stellen bekeken we mijn BMI: Veel te hoog. Ik schrok ervan, en ook van de klachten die zouden kunnen ontstaan.

Mijn dochter stelde voor contact te zoeken met haar dansdocente die tevens Life Coach is. Aldus geschiedde. Het eerste gesprek verliep zeer prettig. Ze bekeek de situatie en ging uit van wat ik precies wilde. Ik ging een voedingsschema bijhouden via een eetmeter en later werken aan een weekmenu. Ik leerde heel veel over gezonde keuzes, en ook bewust zijn van die keuzes. Ook kwam ik producten tegen die ik niet kende, maar wel heel lekker vond. Ik hield me goed aan de afspraken en het afvallen was begonnen! Het was serieus niet moeilijk en ik heb nooit hongergevoel gehad.

Na een paar weken kwam het bewegen in beeld. Aangepast op wat ik al deed in mijn dagelijks leven. Ik ben met de hond een half uur extra gaan lopen na het eten. Dit werd ook weleens een uur. Ik ging op de fiets naar het zwembad in plaats van met de auto.

En tóen liet mijn dochter een filmpje van The BootClub zien!

En mijn dochter was al erg enthousiast omdat ik het volhield, en liet mij op internet een filmpje van The BootClub zien.
Of dat niets voor mij was. Mijn eerste gedachte was: “Als er alleen slanke dennen heen gaan ga ik niet.” Maar tot mijn verbazing zag ik ook de zwaardere vrouwen in beeld. Het concept sprak me aan en ik heb meteen geboekt. Ik wilde vooral ervaren wat ik qua bewegen en sporten nog meer kon doen. En ik wilde ontdekken wat ik leuk vond. Ik ging er niet heen om af te vallen want dat deed ik toch al.

Mijn eerste gedachte was: Als er alleen slanke dennen heen gaan ga ik niet. Maar tot mijn verbazing zag ik ook de zwaardere vrouwen in beeld. Het concept sprak me aan en ik heb meteen geboekt.

De start van de Bootcamp

Begin augustus 2015 ben ik gaan bootcampen. Een hele ervaring die ik niet had willen missen. De eerste dag viel loodzwaar. Vaak heb ik gedacht “waar ben ik aan begonnen.” Mijn dochter had een hele leuke kaart in de koffer gestopt, met superlieve woorden en foto’s. Deze heb ik bij mijn bed gezet en wel honderd keer bekeken. Dat sleepte mij de eerste dag erdoorheen. Verder ging het echt héél goed! Het was een ontzettend fijne groep. Ik heb veel geleerd over bewust eten en bewegen. Het belangrijkste wat ik geleerd heb is dat ik sporten leuk vind.

En toen thuis verder!

Ik vond het zo leuk dat ik na de Bootcamp verder gegaan ben met hardlopen. Ik heb mij aangesloten bij een vereniging in Schagen.
In februari 2016 heb ik 10 km Run van Schoorl gelopen. Nog steeds ben ik aan het hardlopen, maar mijn nieuwste hobby is schaatsen. Zo leuk! De knop is bij mij helemaal om. Bewust eten: Je mag alles, maar je maakt zelf de keuze of je het neemt. Ik ben ‘s morgens al goed bezig met wat ik die dag wil eten. Ik heb altijd een gezonde knabbel mee, walnoten of een appel of… Ja er is zoveel!

Terugblik

Ik ben begonnen als een persoon die ruim boven de 104 kilo zat.  Ik ben nu 30 kilo lichter! Ik voel me goed zoals het is. Het past goed bij me en ik ben niet bang dat ik een terugval krijg. Het kost mij geen moeite. Immers, ik mag alles eten, alleen mijn lijf en verstand geven aan dat gezond eten goed en veel lekkerder is. Ik ben het Bootcamp-team en mijn Life coach erg dankbaar, maar bovenal ben ik mijn dochter dankbaar, die super trots op mij is! Ze had nooit verwacht dat dit alles zou lijden tot zo’n mooi en blijvend resultaat.

Ik ben begonnen als een persoon die ruim boven de 104 kilo zat. Ik ben nu 30 kilo lichter en voel mij goed zoals het is. Het past goed bij mij en ik ben niet bang dat ik terugval krijg.

Wij vinden Marion een enorm voorbeeld voor toekomstige bootcampers! Haar enthousiasme, alle activiteiten die ze onderneemt en haar resultaten zijn ontzettend indrukwekkend!

Marion heeft voor een kwartaalpakket gekozen. Dit is een van de meest complete pakketten waarin je start met 2 weken kickstart Bootcamp, workshops, een consult en vervolgens coaching thuis. Na deze periode heb je een terugkomweek. Bij het kwartaalpakket spreidt je het veranderproces over circa 3 maanden. Dit helpt om je gedrag blijvend te veranderen, én dit verhoogt je kansen op succes enorm!

Wil je jouw eigen succesverhaal starten?
Ben je er zelf klaar voor en wil je resultaten boeken in een ijzersterk programma, check dan onze Bootcamps hier.