5 Jaar na Dato: nog steeds -20kg: Céline vertelt

Spontaan Bericht in onze Inbox

Onlangs kregen we toch een fantastisch bericht toegestuurd!

Leefstijlverandering is niet makkelijk en vraagt een lange adem. Dat weet je vast wel en met al die snelle diëten die ‘magische resultaten’ bezorgen, is het verleidelijk daar in te tuinen.

Maar, leefstijlverandering, blijvend gewichtsverlies en lekkerder in je vel zitten is geen sprint, meer een marathon.

Toen we spontaan het onderstaande bericht van Célinekregen, kon onze dag niet meer stuk.

Celine stond aan het begin van haar volwassen leven toen ze bij ons kwam en ze was niet tevreden met haar gewicht. De overgang naar het HBO lag voor haar. Dit was een mooi moment om het anders aan te pakken. Ze koos voor de Bootcamp. Vijf jaar later ontvingen we dit bericht:

Céline’s E-mail

“Ik zag vandaag een post van de Bootclub op Facebook en dat herinnerde mij weer aan een zeer leuke tijd die ik bij jullie heb gehad!

Bijna 5 jaar geleden in juli heb ik 2 weken een bootcamp bij jullie gevolgd. Hier heb ik ontzettende leuke, leerzame, gezonde twee weken gehad.

Ik heb leuke mensen leren kennen en veel geleerd over voeding en beweging. Ook heb ik geleerd om meer doorzettingsvermogen en discipline te hebben, wat ik echt nodig had!

In die 2 weken ben ik ongeveer 4 kilo kwijt geraakt.

Door deze leuke en motiverende weken ben ik in ongeveer 1 à 2 jaar tijd hierna meer dan 20 kilo afgevallen! Van 92 kilo aan het begin van de bootcampweken naar 68 kilo.

Inmiddels is mijn gewicht al 3 jaar redelijk stabiel op de 72 kilo, waar ik al ontzettend blij mee ben. De 2 weken en daarna de ondersteuning via Skype hebben mij geholpen om dit te bereiken.

Ook studeer ik momenteel voeding en diëtetiek, omdat ik er achter ben gekomen dat ik voeding super interessant vindt. Sporten vind ik sindsdien ook leuker.

Ik ben jullie erg dankbaar dat ik zo’n leuke en leerzame tijd heb gehad. Daarnaast heb ik veel gehad aan de Skype gesprekken die ik had met Marlijn van den Berg in de tijd na de bootcamp.

Graag kom ik nog eens terug om nog wat gewicht kwijt te raken en om weer leuke, gezonde, intensieve weken te beleven. Dan neem ik ook mijn vriend mee of vriendinnen.

Dit wilde ik graag even met jullie delen!:)

Met vriendelijke groet,

Céline”

Rolmodel

Wat een prachtig rolmodel en voorbeeld van langetermijn leefstijlverandering. Helemaal omdat dit bericht na vijf jaar komt, en met de boodschap dat de resultaten van de Bootcamp nog elke dag merkbaar zijn. Na haar bericht hadden we contact met Céline over hoe ze heeft doorgezet.

Want doorgezet heeft ze zeker. We waren trots om te horen dat ze 2 jaar na de bootcamp meer dan 20 kilo was afgevallen. Van 92 kilo aan het begin van de bootcamp weken naar 68 kilo. En haar gewicht blijft redelijk stabiel.

Geen jojo effect. Ze heeft haar leefstijl echt aangepast. Ze zegt zelfs: “Ik ben het sporten bijvoorbeeld echt leuk gaan vinden”. .

Tijdens de Bootcamp had ze het toch wel even zwaar. Maar ze voelde dat ze zichzelf meerdere malen overtroffen had in die weken. “Bijvoorbeeld dat ik, als ik het zwaar had tijdens het sporten, het toch vol kon houden. Dit kwam voornamelijk door het aansporen van de coach en de mede bootcampers. Dat heeft goed gewerkt”.

Céline had na de Bootcamp ook ondersteuning van een van onze deskundigen, via de Skype. Dit heeft haar erg geholpen. “Ik denk dat jullie programma voor de meeste mensen echt het begin kan zijn van leefstijlverandering. Vooral door de combinatie workshops, sporten, team building en voeding.”

“Graag kom ik nog eens terug om nog wat gewicht kwijt te raken en om weer leuke, gezonde, intensieve weken te beleven. Dan neem ik ook mijn vriend mee of vriendinnen.” We hopen het van harte Céline! En we wensen Céline heel veel succes met haar huidige studie.

Wil jij een leefstijlverandering die blijvend is én ben je bereid te investeren in je zelf? Lees dan meer over onze Lifestyle Change Bootcamp

 

Gabriela (29)

Fitter, Bewuster, Trots
5kg afgevallen!

Jane (50)

Fitter dan ooit
13kg afgevallen!

Sylvia (38)

Volledig omgegooide leefstijl
18kg afgevallen!

Janneke (19)

Vindt het nu zelfs leuk om (gezond) te koken!
15kg afgevallen!

Heidi (48) – 43 kilo afgevallen

Fitter dan ooit
13kg afgevallen!

Marion (54)

wedstrijd 10 km hardlopen volbracht
30kg Afgevallen

Sarah (31)

Verslaafd geraakt aan Piloxing
32kg afgevallen!

Miranda (35)

Verslaafd geraakt aan boksen en sport meerdere keren per week
25kg afgevallen!