Intakeformulier Your Best Self

Het Your Best Self programma gaat in essentie om gedragsverandering op die manier dat je een gezondere leefstijl bereikt zodat je meer kwaliteit van leven ervaart, gezonder bent, slanker, meer zelfvertrouwen, et cetera.

Dat vraagt om verandering van gedrag. En als er iets moeilijk is, is het gedragsverandering. Oud automatisch en vaak onbewust gedrag veranderen vraagt inzet en een lange adem.

Bereid je dus voor op een marathon, geen sprint.

Hieronder staan de intakevragen. De vragen gaan over verschillende aspecten die komen kijken bij gedragsverandering. Bij sommige vragen is het antwoord misschien kraakhelder voor je. En klik je er lekker door. Je wilt immers aan de slag.

Bij sommige vragen is het misschien anders. Mogelijk vind je de vraag soms vervelend, ben je er een beetje door geïrriteerd of krijg je er een twijfelend gevoel bij. Sommige vragen zijn ook vrij direct en confronterend.

Mocht je deze gevoelens ervaren, maak je geen zorgen.  Het doel van deze vragenlijst is inzicht in je situatie. De gevoelens die je ervaart geven je eigenlijk een seintje: dit zijn misschien wel de kritieke punten of knelpunten ten aanzien van je verandering. Of dingen waarvan jij vindt dat ze ‘helemaal niet belangrijk’ zijn of dingen die je eigenlijk helemaal (nog) niet bereid bent op te geven.

Op basis van je doelen en deze intake kun je samen met je coach ook je eerste mijlpalen gaan uitzetten op die plekken waar de meeste winst te halen is. Hiermee verhoog je jouw kans van succes enorm.