Ik wil een Echte Leefstijlverandering

Waarschuwing: Lees deze pagina niet als je niet bereid bent verschillende weken bootcamp en een forse investering te doen in jouw leven en succes!

Jouw Dagelijks Leven

Eten en inactief leven heeft een veel te grote rol en invloed in je leven gekregen. Het is niet één keer in de maand of één keer in de week dat je, jezelf ‘s avonds op de bank tijdens een aflevering van je favoriete Netflix-serie overeet.

Nee, binge eating is iets wat zelfs vaker voorkomt.

Een onbedwingbare behoefte maakt zich dan meester van jou. Hoe harder je Nee zegt tegen jezelf, hoe meer elke cel in je lijf zich tegen je keert en roept, keihard schreeuwt: “ik wil het NU”.

Als een magneet word je naar je favoriete slechte voeding toegetrokken.

En het was al zo’n lange dag die zo moeizaam verliep. Je hebt er gewoon de puf niet voor om weerstand te bieden.

En je laat alles los, je laat je gaan.

Moment van de Waarheid

De smaak en textuur van die voeding die over je tong rolt, voelt vertrouwd, bekend en veilig. En natuurlijk lichten je genotsknobbels in je hersenen op.

Eindelijk, een moment van ontspanning die zich als een warme deken over je heen vouwt. Fijn, vertrouwd en het zal je nooit in de steek laten. Hij is altijd daar.

Maar dan. Een tijdje later realiseer jij, je wat je hebt gedaan. Heb je, je nu weer laten gaan?! Waarom? Kon je, je nu niet even inhouden? Wat is dat toch, waarom kan je, jezelf nu niet gewoon in de hand houden?

Een stevig schuldgevoel besluipt je en neemt het langzaam over. Je voelt je waardeloos. Misschien nog één hapje dan. Het is nu toch al fout gegaan. De dag is nu toch al kapot.

En of het nu ligt aan binge-eating is, of een

 • bizar slecht ritme, leefstructuur en eetpatroon
 • suikerverslaving
 • gebrek aan motivatie en  gezonde instelling

Je voelt dat het tijd is voor verandering.

Het Verleden

Je hebt waarschijnlijk al menig (crash)-dieet gedaan. Succesvol, althans de eerste tijd. Misschien heb je zelfs succes ervaren doordat je snel wat afgevallen bent. Uiteindelijk komt dat regime alleen als boemerang weer terug.

Vaak dubbel zo hard. Waardoor je onderaan de streep pijnlijk constateert dat er een plus op de weegschaal wordt genoteerd, in plaats van die gewenste min.

En zo gaat het al een tijdje. Qua rekensom is het simpel. Je eet ‘gewoon’ meer dan je lichaam nodig heeft. Daardoor wordt je zwaarder.

Maar wat betekent dit eigenlijk?

Scenario’s

Je gewicht begint een heftige, steeds heftigere impact op je leven te krijgen. hoe harder je probeert hoe minder het lijkt te lukken.

2 Scenario’s zijn mogelijk.

Mentaal:

Je kan moeilijk leuke, passende kleding vinden, en daardoor heb je een hekel aan kleren passen en dan die confrontatie met de spiegel.. begin er niet over.

 • Je hebt geen mentale energie en weerbaarheid. Je zit niet lekker in je vel.
 • Je spreekt steeds minder met andere mensen af omdat je, je schaamt
 • Je schaamt je voor je lichaam, voor je eigen gedrag en dat je het niet in hand lijkt te kunnen krijgen.
 • Je bent bang dat je, jouw ouders of kinderen teleurstelt.
 • Als je een partner hebt geef je, je steeds minder bloot. Je durft het niet en twijfelt of je die liefde en aandacht wel verdient, of je partner wel van je houdt zoals je bent.

Een van de deelnemers zei het volgende:

Ik schaam mij al mijn hele leven lang voor mijn overgewicht, daarom praat ik er ook niet graag over. Zelfs bij de mensen die me juist zouden steunen en helpen hiermee”.

Zelfbeeld en zelfvertrouwen

Je bent tot de conclusie gekomen dat je helemaal niet houdt van hoe je nu bent. Dat je een slecht zelfbeeld hebt. Dat doet ook afbreuk aan je zelfvertrouwen. In dat vertrouwen in jezelf zit een behoorlijke deuk.

En dat slaat neer op alles; je professionele succes, je geluk, je kwaliteit van leven.

Fysiek:

Je hebt fysieke klachten. Bij  een jaar of 40+ zie je dat vaak. Dan begin je misschien ook fysieke kwaaltjes te krijgen. Verkalkingen in pezen, stijfheid en rugpijn. Een paar trappen oplopen begint toch een opgave te worden.

Iemand vertelde de volgende gedachtegang:

“ik moet mijn horloge van de zolder boven halen, eigenlijk niet zo’n zin, weet je. Ik wacht wel even tot mijn man thuis is. Dan vraag ik hem om mijn horloge even te pakken”.

Dit MOET en KAN Anders

Uiteindelijk realiseer je, je: “Dit moet anders”.

En daarom ben je op deze pagina al  zo ver gekomen. Het kan namelijk ook anders.

Wij zijn hier om je wakker te schudden.

De Droom

Stel je deze droom voor. Je eet normaal, alles mag niks moet. Jij bent de baas en jij kiest wanneer je meer eet dan je nodig hebt en wanneer je wat minder eet. Je hebt fantastische feestjes, maar stopt wanneer het genoeg is.

Je bent de meester over je emoties. Emoties dicteren niet jouw leven. Jij bent de baas over je emoties en dus ook over je gedrag. Wat gebeurde er namelijk elke keer als je gedrag verkeerd ging? Het onderliggende gevoel leidde tot dat verkeerde gedrag.

Een Nieuwe Jij

Je hebt een gezond beweegpatroon. Je haalt je fysieke sportdoelen. Dat geeft je vertrouwen waardoor je meer gaat bereiken.

Je realiseert je dat je gedrag aan het veranderen is. Je kijkt anders tegen voeding en jezelf. Meer in balans. Trots. Vol zelfvertrouwen.

Het sneeuwbal effect is waanzinnig. Je ontdekt nieuwe dingen die het leven zoveel leuker maken. Je zit lekkerder in je vel, waardoor je meer leuke contacten op doet en  je met minder moeite en meer plezier je werk.

Je wordt dagelijks enthousiast wakker door alle gave dingen die de dag jou te bieden heeft.

Elke dag is een gift en je haalt het beste uit het leven. Omdat jij het verdient en de mensen om jouw heen verdienen de beste jij.

Hoe Gaan we dat dan Doen?

Als jij, je in bovenstaande herkent is het tijd om een keuze te maken. Keuze om te investeren in jezelf en dat leven te creëren dat jij verdient. Dit is een serieuze investering qua tijd en geld.

De oplossing die wij jou bieden is alleen geschikt voor jou als:

 • je al verschillende diëten geprobeerd hebt en daar niet verder mee komt.
 • als je intensieve begeleiding nodig hebt om jouw eetpatroon en levensstijl te veranderen.
 • als je uit je omgeving gehaald wilt worden om echt te resetten en je bestaande denkpatronen aan te pakken.

In dat geval adviseren we je minimaal een kwartaalpakket van 3 weken Bootcamp 

Boek nu hier.