Team The BootClub

  • Hoogopgeleide trainers
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Alle drie de pijlers vertegenwoordigd

De Bootcamps worden verzorgd door een toegewijd en ervaren team bestaande uit verscheidene professionals met expertise op het gebied van sport, voeding en/of gedragsverandering. Professionals zoals o.a. een diëtiste, specialist voeding en diverse coaches zijn betrokken bij het leefstijl programma. Onderstaand vindt u meer informatie over deze professionals.

Het vaste team

Lisanne van Kamp

Lisanne is leefstijlcoach, diëtist en Bachelor of Science in Nutrition and Health. Als leefstijlcoach/diëtist bij The BootClub verzorgt zij onder andere de coaching en workshops. Daarnaast vertaalt ze de voedingskennis en wetenschap naar de praktijk, in voedingsadviezen en weekmenu’s voor de Bootcampers. Ook verzorgt ze sportlessen. Daarnaast is zij betrokken bij alle organisatorische aspecten rondom de Bootcamps en zal ze regelmatig op locatie zijn. Voor vragen kunnen je altijd bij haar terecht!

Itai Boas Berg

Itai is vaste instructeur bij The BootClub. De HIIT lessen schudt hij uit zijn mouw en als je even denkt te kunnen rusten heb je het mis, Itai ziet alles. Hij geeft verschillende sportlessen gedurende de Bootcamps. Met zijn focus op weight loss coach in de toekomst, is hij vaak te vinden tussen de Bootcampers om hen eens flink te laten zweten. Verder is hij ook een van de coaches van het your best self programma.

 Sjoerd de Bruijn

Sjoerd is initiatiefnemer van The BootClub. Hij is gek van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Hij legt hierbij graag de link naar een gezonde leefstijl, voeding, coaching en sport. Als ex-landmachtofficier put hij uit jaren ervaring met leidinggeven onder bijzondere omstandigheden. Hij verzorgt bij The BootClub workshops op het gebied van mindset. Sjoerd woont met zijn vrouw, dochtertje en zoontje vlak bij de Amstel in Amsterdam. Lees meer over Sjoerd op zijn LinkedIn.

Staff

Marlijn van den Berg

Marlijn van den Berg is Master of Science in Nutrition and Health, gewichtsconsulent en NLP-practitioner. Als voedingsspecialist ondersteunt ze  bij The BootClub, bij het ontwikkelen van voedingsworkshops en het weekmenu voor de Bootcampers. Ze combineert zij wetenschap en praktijk. Actueel voedingsnieuws trekt altijd haar interesse; hierover van mening wisselen? Graag! 

Ilonka Spronk

Ilonka is Virtual Assistent en daarmee de (online) rechterhand van Sjoerd. Ze is ook verantwoordelijk voor de Customer Support, de nieuwsbrief en social media. Dus heb je vragen over een van de bootcamps? Ilonka zal je helpen. 

Trudy van Gorsel

Trudy is orthopedagoog en onderwijskundige. Zij houdt van afwisseling en uitdagingen, wat zich ook laat zien in een grote variatie aan werkervaring. Na een gevarieerde onderwijsloopbaan in regulier en speciaal, basis- en voortgezet onderwijs, werkt zij nu vanuit haar eigen praktijk met kinderen en jongeren met diverse hulpvragen. Wat haar begeleiding karakteriseert is het denken in oplossingen en het herontdekken van de eigen kracht van mensen. Het geloof in veranderbaarheid is daarbij de basis en de vorm die er aan wordt gegeven ontstaat vanuit de unieke dynamiek in het contact met de kinderen. Spel en plezier kunnen hulpvragen tot te overziene uitdagingen maken.

Voor The BootClub draagt zij bij aan een gedegen pedagogische opbouw van de Bootcamps voor kinderen.


Onze masseurs

Tijdens de Bootcamp, staat naast beweging en voeding, ook ontspanning
centraal. Om de balans te vinden is het namelijk ook belangrijk om rust te
nemen! Die rust momenten willen wij jou hier bieden door middel van een
massage! Zeker na het sporten kan dit erg fijn zijn!
Er zijn masseurs met elk hun eigen specialisme!
Kijk hieronder voor een masseurs die bij jou past en boek een massage

Gert Sluyters

Gert heeft een eigen praktijk GS-Sportmassage te Dalen sinds 2010. Naast zijn werkzaamheden in de praktijk is hij ook werkzaam als sportmasseur bij The BootClub. 

Gert is gespecialiseerd in professionele massages en het aanleggen van bandages en tapes.
Naast sportmassage heeft hij opleidingen op het gebied van massages gevolgd. Hij is gecertificeerd op het gebied van lymfedrainage/lymftaping en Dorn-therapie.

Daarnaast is Gert ook nog sportmasseur bij vv HHC Hardenberg en bij Sauna Thermen Zuidwolde.

Carola Droste

Carola startte haar loopbaan als secretaresse. Helaas vond ze daar niet de voldoening die ze zocht en begon ze aan de opleiding sportmassage. 

Ze heeft een extra specialisatie in voetreflextherapie, en dit wordt over het algemeen erg gewaardeerd. Aan huis heeft ze haar eigen massagepraktijk, en ze komt regelmatig naar de Bootcamps om de deelnemers wat ontspanning te bezorgen. 

Door haar visuele beperking kan ze heel goed masseren op gevoel en weet ze de pijnlijke plekjes goed te vinden. 

Damiaan Messing

Damiaan is sportmasseur bij The BootClub. De opleiding hiervoor heeft hij bij het NGS gevolgd, en vervolgens heeft hij een cursus bindweefselmassage gevolgd. 

Hij vindt het inspirerend om deel uit de maken van het Bootcampteam. De deelnemers uiten veel waardering nu zij spieren voelen die zij al lange tijd niet gevoeld hadden! 😉 

Zelf is Damiaan in zijn vrije tijd ook sportief. Na jaren Kyokushinkai karate, de sportschool, roeien, wielrennen en mountainbiken, is het de laatste jaren vooral Hatha en Yin yoga. 

Juan Jesús Mesa Grosso

Juan komt oorspronkeleijk uit Cádiz (Zuid-Spanje) en hij is quiromasseur. 

Masseren, sporten en natuurtherapie zijn altijd zijn passie geweest. En hij heeft hier zijn beroep van gemaakt. Na de opleiding Docent Lichamelijke Opvoeding heeft hij de opleiding van Therapeutische Quiromassage in Barcelona gevolgd en de opleiding Natuurgeneeskunde in Valencia.

Juan heeft jaren ervaring als sport- en quiromasseur. En is vervolgens in 2006 naar Nederland verhuisd. Sinds hij hier woont heeft uit de opleiding Sport & Wellness massage gevolgd en staat hij geregistreerd als NGS sportmasseur.

Bij The Bootclub komt hij de quiromassage introduceren en daarnaast heeft hij een eigen praktijk El Cuerpo Quiromassage


Onze gastinstructeurs

Naast onze vaste trainers worden wij gedurende de Bootcamps ook bijgestaan door deze top instructeurs!

Gerard Tanis

Gerard is een oud wedstrijd karateka en kickbokser. Zijn passie is mensen begeleiden in de sport en hij heeft hier ook zijn werk van weten te maken. Na het CIOS waar hij afgestudeerd is als fitness instructeur en sportmasseur is hij zich verder gaan ontwikkelen als personal trainer. Hij staat te popelen om met jullie aan het werk te gaan 🙂

Mark de Boer

Mark is in het dagelijkse leven gymleraar op een VMBO school in Twello. Hij heeft de CALO afgerond en is al 12 jaar werkzaam in het onderwijs. Sporten is zijn passie en hij is in zijn vrije tijd ook flink actief in het (zaal) veldvoetballen/ hardlopen/ wielrennen & cross fit. Eigenlijk vindt hij alles leuk. Vanuit zijn laatste ervaring bij het lopen van de marathon van Barcelona weet hij wat gezonde voeding, een doel hebben om voor te gaan en discipline kunnen doen voor een gezondere lifestyle. Als docent hoopt hij je met zijn enthousiasme en motivator & inspirator rol een stapje dichter bij je doel te brengen.

Mark is woonachtig in Dedemsvaart met vrouw en 3 zonen.

Mark Ekkel

Mark zijn werk is het trainen en begeleiden van mensen, net als zijn hobby! Als jij je doelstellingen helder hebt, en bereid bent om er tegen aan te gaan, zal hij je fysiek en mentaal pushen en prikkelen om alles eruit te halen om deze te bereiken en misschien nog wel meer. Allround fit zijn is waar hij zelf voor staat en naar streeft. Hij is woonachtig in Vroomshoop met zijn vrouw en 2 kinderen.
Mark werkt als senior sportinstructeur bij The BootClub.

Tim Hoogeweegen

 

Tim is zijn gehele (studie)loopbaan ben al in de sport bezig. Als ex-militair sportinstructeur begeleidt hij nu MBO studenten aan de VeVa opleiding, een vooropleiding voor een baan bij Defensie. Naast het CIOS en de ALO heeft hij een verdieping gedaan door een Masteropleiding te volgen. Juist het werken vanuit een intrinsieke motivatie sluit aan bij zijn visie op bewegen. Willen is kunnen! Zijn fysieke afleiding vindt hij in het Crossfit en hardlopen en voor zijn mentale afleiding springt hij graag met een parachute uit een vliegtuig. Samen met zijn vrouw en zoontje woont hij in Breda. 

Tom Korteweg

Tom is ex-militair, sportinstructeur en begeleidt je door de Bootcamps. Hij heeft jaren ervaring als militair en is sinds 2010 opgeleid tot instructeur zelfverdediging (Krav Maga). Hij heeft een passie voor sport, voeding en gezond leven waardoor hij zich constant blijft ontwikkelen en cliënten steeds meer te bieden heeft. Tom heeft gevoel voor de mens en weet iedereen op zijn manier te prikkelen. Hij ziet het als zijn uitdaging mensen echt te helpen. Hij verzorgt diverse bootcamptrainingen, out- en indoor sportlessen. Tom is gelukkig getrouwd, samen hebben ze twee prachtige dochters en zijn ze woonachtig in Utrecht.


Naast onze instructeurs zijn ook onze campmanagers en keukenstaf elk jaar weer op locatie om onze Bootcamper te ondersteunen en de maaltijden te bereiden!