Achtergrondinfo Afvalkampen en Afslankvakanties

Afvalkampen en of afslankvakanties zijn een nieuw verschijnsel in Nederland. In het buitenland bestaat dit al jaren. Wil je wat meer lezen over de achtergrond van dit soort vakanties/kampen, lees dan een van de volgende artikelen.

vakantie-afvallen

Tijdens je Vakantie Afvallen bij The BootClub

Ons programma afvallen met bootcamp is uitstekend in te vullen als afvalvakantie. Lees hier de voordelen om tijdens je vakantie af te slanken en te werken aan een fit lijf.

kuurvakantie bootcamp

Kuurvakantie of Bootcamp?

Tijdens je vakantie een kuur doen is een optie om gewicht te verliezen. Kijk hier wat beter bij je past: een (sap)vastenkuur of onze bootcamp.

afvalkamp Nederland

Boost Your Lifestyle met Afvalkamp

Met een afvalkamp van vijf dagen hebben de deelnemers kilo’s verloren en hun leefstijl een boost gegeven. Het vijfdaagse bootcamp van februari zit erop. Er is hard gewerkt door de deelnemers en op de achtergrond door de experts van The BootClub.

Hèt Afvalkamp in Nederland

Afvallen met bootcamp is nu hèt Afvalkamp in Nederland. Hoe ziet een week er uit? Wat kan je verwachten naast snel afvallen en hoe verloopt de dag? Kun je het zien als vakantie?

afvalkampen Nederland

Bootcamps de Afvalkampen Nederland: De Voordelen op een Rij

In dit overzicht alle voordelen op een rij op het gebied van: voeding, sport, motivatie & mindset, coaching en de bijzondere & unieke voordelen. Een afvalkamp is veel meer dan alleen gezond en snel afvallen.

afvalkamp nederland

Nieuw Afvalkamp Nederland

Informatie over de start van hèt nieuwe afvalkamp van Nederland: nu afvallen met bootcamp. En welke organisatie zit erachter?

afvalkamp volwassenen

Afvalkamp Volwassen: Roots Uncovered.

Meer informatie over de achtergrond van bootcamps en Afvalkampen voor volwassenen.

Petra Krul

Petra Krul

Petra is Semi-Virtual Assistent Content Marketing, en daarmee de (online) rechterhand van Sjoerd. Ze verzorgt de artikelen, de nieuwsbrief en de Facebook pagina. Petra is derdejaars student Voeding & Diëtetiek met de focus op Public Health. Met haar grote affiniteit voor gezonde voeding is ze ook regelmatig in de keuken van de Bootcamps te vinden om maaltijden te bereiden.
Petra Krul
Petra Krul

Latest posts by Petra Krul (see all)