Afslanken in een Week met Bootcamp

Je kunt bij ons afslanken in een week en dit gewichtsverlies voor altijd vasthouden. Met Afvallen met Bootcamp ondersteunt The BootClub je bij de vorming van een nieuwe leefstijl. 

Een avontuur dat veel verder gaat dan gewichtsverlies en dat gaat over een gezond leven. Een avontuur dat jij aangaat en wij  kunnen faciliteren voor maximaal 12 maanden. Wil je een snel overzicht van onze Bootcamps? Kijk dan hier

Bij onze Bootcamp ga je in een week gewichtsverlies realiseren en wordt je met workshops op het gebied van Bootcamp-training (sport)voeding en mindset geïnspireerd. Als je wilt, ontvangt je professionele begeleiding met ons +pakket. The BootClub begeleidt je met afvallen naar een nieuwe stijl van leven die je zelf gaat ontdekken.

Keuze

Laten we eerlijk zijn. De wonderpil bestaat niet. Je weet dat je niet echt kunt veranderen met een pilletje, snel dieet of andere kortetermijnoplossingen.

Quick fixes zijn wel erg aantrekkelijk en dat is heel menselijk, maar die bieden helaas geen uitkomst. Wil je echt veranderen? Dan vraagt dat een andere aanpak.

Je hebt waarschijnlijk het hardst gewerkt voor de successen waar je het meest om geeft. Als je dat als uitgangspunt neemt, dan stippelen we samen een route uit om af te vallen, een route die aansluit op wat jij nodig hebt.

Een route die op maat is gemaakt en bestaat uit kwalitatief hoogwaardige begeleiding. Onze Bootcamps motiveren enorm omdat je na één week kilo’s kwijt bent. Vervolgens, als je dat wilt, kun je met ons begeleidingstraject via Skype, thuis de veranderingen echt doorvoeren.

Wat we gaan doen

Je boekt eerst één van onze Bootcamps die het best bij je wensen en budget aansluit. Als je kiest voor een pluspakket, oftewel begeleidingstraject, stellen we dat samen op.

Doelen

Vervolgens komt je naar ons toe. Op een prachtige landelijk gelegen locatie gaan we werken aan je plannen. De eerste dag van het programma nemen we tijdens een optionele intake jouw kant van het verhaal door, we meten een aantal gegevens en stellen je voorlopige persoonlijke doelen vast.

Voorlopig..want je krijgt zoveel indrukken dat op de laatste dag van de Bootcamp je misschien deze doelen hebt bijgesteld.

De Week

Dan begint de week. Op een bijzondere en discrete plek in de natuur. We gaan sporten, koken, leren, praten, brainstormen en veel meer. Je volgt een nauwkeurig samengesteld programma waarbij de pijlers mindset, voeding en Bootcamp-training naadloos op elkaar aansluiten.

En het zijn geen standaardworkshops; je wordt uitgedaagd, geprikkeld en je mag ook aan zelf aan ‘het werk’.

Gegarandeerd Afvallen

En natuurlijk zal je afvallen. Je gaat echt afslanken in een week met ons intensieve programma. Op basis van ervaringen in het verleden kan je een gewichtsverlies verwachten van circa 2 á 6 kg per week. Op de laatste dag kun je een outtake nemen. Als je voor het +pakket kiest ontvang je een begeleidingstraject. De coach die je op de eerste dag ontmoette verzorgt de outtake en het vervolgtraject.

Een coach die exact past bij je wensen omdat we voor de start samen doornemen wat voor type coach je zoekt. In het vervolg begeleidt hij of zij je met gesprekken via Skype of in een van onze praktijken.

Succesvol afslanken, en meer

Je realiseert je nog beter wat voor moois het leven allemaal te bieden heeft. De kilo’s die je bent verloren, daar gaat het eigenlijk niet meer om. De kilo’s zijn nog bijzaak.

Je hebt meer plezier in sporten en bewegen en ziet veel beter de voordelen van een gezonde leefstijl.

Op het moment dat je dat realiseert is voor ons je ervaring met afvallen bij The BootClub geslaagd. Wij zullen ons volledig inzetten om je te helpen  jouw gezondsheidsdoelen te halen.

Maar..de eerste vraag is: ben je er klaar voor? Ben je klaar om te veranderen? Zo ja, dan heten wij je graag welkom bij een van onze Bootcamps en gaan we afslanken in een week.

F&HSP Blog Yarah

Petra Krul

Petra Krul

Petra is Semi-Virtual Assistent Content Marketing, en daarmee de (online) rechterhand van Sjoerd. Ze verzorgt de artikelen, de nieuwsbrief en de Facebook pagina. Petra is derdejaars student Voeding & Diëtetiek met de focus op Public Health. Met haar grote affiniteit voor gezonde voeding is ze ook regelmatig in de keuken van de Bootcamps te vinden om maaltijden te bereiden.
Petra Krul
Petra Krul

Latest posts by Petra Krul (see all)